Pörssilasku on tervetullutta

Pörsseissä näyttää olevan hieman laskusuhdannetta luvassa näin vuoden 2014 alkuun. Ja sehän sopii mainiosti osinkosijoittajalle, koska kurssit ovat karanneet kovin korkealle ja tätä kautta osinkotuotot monessa laatuyhtiössä ovat painuneet turhan alas.

Pitkän tähtäimen osinkosijoittajalle ei salkun päivämuutoksilla pitäisi olla mitään merkitystä. Mutta valitettavasti psykologia tulee taas peliin ja sitä miettii herkästi, että pitäisikö myydä osakkeet nyt kun niistä hyvän rahan saa.

Itse en kuitenkaan tee yhtään mitään. Olen oppinut vuosien mittaan, että markkinoiden ajoittaminen on täysin mahdotonta ja siksi olen kokonaan lopettanut pörssikursseista murehtimisen. Murehdin lähinnä vain sitä, että mitenkä omistamieni yritysten osingonmaksukyky kehittyy. Ja päivittäisillä kurssimuutoksilla ei ole tuohon mitään vaikutusta.

Joten toivottavasti kurssilasku jatkuu ja laatuyhtiöitä saa edullisemmin salkkuun hankittua. Pian olisikin jo aika poimia joku uusi yritys salkkuun. Hieman parhaillani harkitsen vielä yhden REIT yrityksen lisäämistä salkkuuni ja tämä osake on STAG, eli STAG Industrial, joka on keskittynyt omistamaan hieman suurempia teollisia rakennuksia ja vuokraamaan niitä sitten eteenpäin. Pidän näistä erikoistuneista REIT yrityksistä, koska niillä on yleensä hyvää osaamista.

Mutta täytyy tutkia lisää ennen ostoja. Tästä itse aloitan: http://www.stagindustrial.com/index.php

 

STAG Industrial

 

 

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *